Margarita Torres, companya de la Barceloneta, el barri on va néixer i va viure sempre i que tant estimava ens va deixar el passat dilluns.
 Ella era una de les persones que han fet possible durant més de vint anys les festes del carrer Pescadors, ànima i alegria d’un barri popular on el carrer és una segona casa i on veïnes com ella et fan sentir com de la família. A més de la Comissió de Festes del carrer Pescadors, la Marga també formava part de l’Associació de Veïns de l’Òstia, que amb tanta entrega i valentia ha defensat i cuidat els veïns i veïnes del barri. La Marga era una senyora com en queden poques, una dona amb un agut sentit de la dignitat, una amiga per tota la vida, tieta i germana pel que calgués, lluitadora i treballadora incansable; sense voler-se fer notar, discretament, va arribar a fer tant!
Trobarem tant a faltar la seva presència càlida. Però tot el que ens deixa, el seu serè exemple, la seva memòria, com la de l’Emilia Llorca, ens acompanyaran sempre i ens donen forces per seguir endavant.



La dignitat de saber decidir sobre la teva pròpia vida, la enteresa de la mirada equànime. Una dona que sense buscar protagonisme feia de tot, i es feia imprescindible, com moltes de les dones i homes que ens rodejen quan decidim lliurement on volem estar.