Margarita Torres, companya de la Barceloneta, el barri on va néixer i va viure sempre i que tant estimava ens va deixar el passat dilluns.
 Ella era una de les persones que han fet possible durant més de vint anys les festes del carrer Pescadors, ànima i alegria d’un barri popular on el carrer és una segona casa i on veïnes com ella et fan sentir com de la família. A més de la Comissió de Festes del carrer Pescadors, la Marga també formava part de l’Associació de Veïns de l’Òstia, que amb tanta entrega i valentia ha defensat i cuidat els veïns i veïnes del barri. La Marga era una senyora com en queden poques, una dona amb un agut sentit de la dignitat, una amiga per tota la vida, tieta i germana pel que calgués, lluitadora i treballadora incansable; sense voler-se fer notar, discretament, va arribar a fer tant!
Trobarem tant a faltar la seva presència càlida. Però tot el que ens deixa, el seu serè exemple, la seva memòria, com la de l’Emilia Llorca, ens acompanyaran sempre i ens donen forces per seguir endavant.La dignitat de saber decidir sobre la teva pròpia vida, la enteresa de la mirada equànime. Una dona que sense buscar protagonisme feia de tot, i es feia imprescindible, com moltes de les dones i homes que ens rodejen quan decidim lliurement on volem estar.