Comentaris a: Margarita Torres: Senyores com ja no en queden http://www.labarcelonetarebel.org/2011/11/18/margarita-torres-senyores-com-ja-no-en-queden/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=margarita-torres-senyores-com-ja-no-en-queden Una mica d'activisme veïnal a la xarxa Tue, 29 Nov 2011 08:06:16 +0000 hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.2.1 Per: admin http://www.labarcelonetarebel.org/2011/11/18/margarita-torres-senyores-com-ja-no-en-queden/#comment-1503 admin Fri, 18 Nov 2011 16:37:10 +0000 http://www.labarcelonetarebel.org/?p=3150#comment-1503 http://confavc.org/index.php/noticies/464-ens-deixa-margarita-torres-activista-veinal-de-la-barceloneta Ahir ens va deixar la dirigent veïnal Margarita Torres (Barcelona, 1941), de l'AV de l'Òstia de la Barcloneta. La "Marga", molt coneixedora del seu barri estimat on va néixer i viure tota la vida, juntament amb Emília Llorca (1948-2009) i amb altres representants veïnals del barri i del carrer Pescadors, van liderar la lluita contra el Pla dels Ascensors, una intervenció urbanística promoguda per l'Ajuntament que expulsava del barri a mil famílies. Per al resistència veïnal i la crisi immobiliària, l'administració local va aturar aquest Pla. Margarita Torres també formava part de la Comissió de Festes del carrer Pescadors. Enguany per les festes de Sant Miquel el passat setembre, els companys i companyes de l'AV de l'Òstia trobaven a faltar la seva eterna rialla entre les papallones de colors que invadien el carrer. (Fotografia Bertrand Grejaume). http://confavc.org/index.php/noticies/464-ens-deixa-margarita-torres-activista-veinal-de-la-barceloneta

Ahir ens va deixar la dirigent veïnal Margarita Torres (Barcelona, 1941), de l’AV de l’Òstia de la Barcloneta.

La “Marga”, molt coneixedora del seu barri estimat on va néixer i viure tota la vida, juntament amb Emília Llorca (1948-2009) i amb altres representants veïnals del barri i del carrer Pescadors, van liderar la lluita contra el Pla dels Ascensors, una intervenció urbanística promoguda per l’Ajuntament que expulsava del barri a mil famílies. Per al resistència veïnal i la crisi immobiliària, l’administració local va aturar aquest Pla.

Margarita Torres també formava part de la Comissió de Festes del carrer Pescadors. Enguany per les festes de Sant Miquel el passat setembre, els companys i companyes de l’AV de l’Òstia trobaven a faltar la seva eterna rialla entre les papallones de colors que invadien el carrer. (Fotografia Bertrand Grejaume).

]]>