Imagina la teva vaga

El pròxim 29 de març els sindicats han convocat una vaga general en contra de la reforma laboral i les retallades als nostres drets. Sabem que els grans sindicats no representen el descontent social, sabem que més aviat el manipulen per treure’n profit.

Però sabem que nosaltres serem els protagonistes d’aquest dia. Volem recuperar aquesta vaga per dir la nostra, sortir al carrer i ser visibles. Volem dir que som nosaltres qui patim les retallades en sanitat i educació, que som nosaltres qui veiem reduïts els nostres drets laborals reforma rera reforma, que som nosaltres els que patim les conseqüències més dures d’una crisi que beneficia a uns altres.

I volem imaginar altres maneres de sortir al carrer. Ens trobarem divendres 23 a les 19h al Centre Cívic de La Barceloneta per pensar conjuntament quina vaga volem. Vens?

 

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>