Aquest cap de setmana: Hip Hop a La Barceloneta! 

Sempre parlem de fer coses pels “joves”, que a vegades sembles un ens abstracte que espavilar, i no persones amb les que fer, parlar, tramar, organitzar, aprendre. A l’Òstia vam decidir provar això de no fer coses “pels” joves, sinó “amb” els joves. Un colze a colze, més que una acció altruista de tutelatge… com donant per suposat que són autònoms. Per provar. I de moment, la prova ha donat com a resultat el

Rap de base, rap de barri sense discogràfiques al darrere, de gent que gaudeix del que fa, de compartir-ho amb els amics, de fer-ho perquè sí, o perquè el barri s’ho mereix, o tot i que la promoció dels grups de base i/o crítics  per part del’administració sigui nul·la; o perquè eixa promoció no cal. Motius sobren.

I ganes també.

Si la Barceloneta té molta tradició musical, no podia deixar de tenir una trobada de Hip Hop, de cançons crítiques, de cançons que parlen de les nostres quotidianeitats. Seguim la tradició musical del barri pescador des de l’autoorganització, i per què? perquè ens ve de gust fer-ho, per fer barri, per trobar-nos amb els amics, per donar-li, no, crear un espai a grups poc coneguts; per gaudir una mica de rap en català consolidat. Perquè sí

El grup de rap en català del barri pescador de la Barceloneta organitza la primera edició del BARCELONETA HIP HOP FESTIVAL. Tindrà lloc el 22 d’octubre de 2011 a la plaça de la Barceloneta (Plaça Sant Miquel) de 19:00h fins les 24:00h, hi assistiran:

At Versaris (Sabadell-Sants)
Poker d’Asos (Barceloneta)
Arrap (València)
- Nano (Barcelona)
Balada (Sant Boi)
Altas Horas (Sant Boi)

Unite Studio (Barceloneta)
- MC Redecki (Barceloneta)

MCido (Barceloneta)
Amb la participació de l’speaker Hèctor Arnau des de València animant a tota la penya que hi assisteixi.

El festival està íntegrament organitzat, finançat i promogut pel grup del barri de la Barceloneta Poker d’Asos i l’Associació de veïns de l’òstia. Davant la manca de promoció i difusió del rap de base en general per part de l’Ajuntament, el grup i l’avv han hagut de treballar conjuntament i independenment per tal de fer possible aquest projecte.

Per a més informació:
www.facebook.com/pokerdasos #Barceloneta